Dovoljenje za pošiljanje e – novic

Naslovna slika

Dovoljenje za pošiljanje e – novic

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož je upravljavec vaših osebnih podatkov. Osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu, bo upravljavec uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj – Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite ali želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj – Ormož.

+ DA, želim prejemati elektronske novice/vabila Pokrajinskega muzeja Ptuj – Ormož

+ DA, želim prejemati obvestila o muzejskih dogodkih za otroke in družine

Upravljavec za pošiljanje e-novic in obvestil preko elektronske pošte uporablja Mailchimp kot marketinško platformo. S klikom na gumb »Prijavi se« se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo. Več o politiki varstva osebnih podatkov s strani Mailchimpa si lahko preberete na spletni strani: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Podatki se hranijo do vašega preklica oz. dokler je potrebno, da se doseže namen, zaradi katerega so podatki zbrani ter se po preteku roka zbrišejo, uničijo, blokirajo oz. anonimizirajo.

Svojo odločitev glede obveščanja preko elektronske pošte lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb »Prijavi se« dovoljujete upravljavcu, da obdeluje vaše osebne podatke v skladu s predpisi.

Imate pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora ter pravico do prenosljivosti podatkov. Za uveljavljanje prej omenjenih pravic oz. morebitnih pritožb Vas prosimo, da nam svojo zahtevo posredujete na e-naslov muzej.ptuj@pmpo.si. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Dr. Boštjan Berčič, IEPRI d.o.o., Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana, mail: pooblascena.oseba@iepri.si.

Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo tudi pri Informacijskemu pooblaščencu.

PTUJSKI GRAD

Na gradu 1
2250 Ptuj
Rezervacije prostorov
Uporaba muzejskih prostorov
Preberi več
Poroka na Ptujskem gradu
Preberi več