Organi zavoda

Direktor
Dr. Aleksander Lorenčič (01. 01. 2016 – 31. 12. 2020)

Svet javnega zavoda (5. 9. 2019 – 4. 9. 2024)
Andrej Lazar, predsednik
dr. Jernej Kosi, podpredsednik

Člani sveta zavoda:
Miha Požgai, predstavnik Mestne občine Ptuj
Rajko Fajt, predstavnik Mestne občine Ptuj
Andrej Lazar, predstavnik Mestne občine Ptuj
Matejka Milošič, predstavnica Mestne občine Ptuj
dr. Jernej Kosi, predstavnik Občine Ormož in Občine Središče ob Dravi
Zlatka Majcen, predstavnica Občine Sveti Tomaž
Stanka Gačnik, predstavnica zaposlenih Pokrajinskega muzeja Ptuj – Ormož

Strokovni svet (2020-2025)
Dr. Eva Ilec, predsednica, Iva Ciglar, Nevenka Korpič, Dr. Maja Janežič, Saška Colnarič, Dr. Tomaž Lazar, Mag. Milena Koren Božiček, Jože Rataj, Dr. Aleksandra Berberih Slana.

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑