Razstavišče Stari zapori

Razstavišče Stari zapori

Zgodovinska zbirka Ptuj v 20. stoletju

Zgodovinska zbirka Ptuj z okolico v 20. stoletju  predstavlja dogodke in zgodbe iz 20. stoletja, ki so vplivale na razvoj mesta z okolico. Prikazano je politično, kulturno in gospodarsko življenje mesta od 19. stoletja naprej, njegov razvoj ter težki trenutki v času okupacije. V nadaljevanju nas zbirka popelje skozi socialistično izgradnjo in osamosvojitev Slovenije. Predstavljeni so tudi posamezniki, ki so s svojim delom še posebej zaznamovali mesto.

E-vodnik po zgodovinski zbirki

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑