Razstavišče Stari zapori

Razstavišče Stari zapori

Zgodovinska zbirka Ptuj v 20. stoletju

Zgodovinska zbirka Ptuj z okolico v 20. stoletju  predstavlja dogodke in zgodbe iz 20. stoletja, ki so vplivale na razvoj mesta z okolico. Prikazano je politično, kulturno in gospodarsko življenje mesta od 19. stoletja naprej, njegov razvoj ter težki trenutki v času okupacije. V nadaljevanju nas zbirka popelje skozi socialistično izgradnjo in osamosvojitev Slovenije. Predstavljeni so tudi posamezniki, ki so s svojim delom še posebej zaznamovali mesto.

E-vodnik po zgodovinski zbirki

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Na vrh ↑