Zbirka Marka Sluge

   
Zbirka Marka Sluge

Zbirka Marka Sluge priča o bivalni kulturi meščanov v prvi polovici 19. stoletja. Razstavljene predmete je leta 2003 muzeju poklonil ljubitelj in zbiratelj umetnin Marko Sluga. Pohištvo je iz obdobja bidermajerja, ko so se v oblikovanju uveljavili načelo preprostosti, poudarjanje strukture in lepote lesa in naravnih materialov ter navezava na klasične antične oblike.

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Na vrh ↑