Salon umetnosti

Salon umetnosti

OBVESTILO:
Salon umetnosti je do nadaljnjega odprt po prilagojenem odpiralnem času:
– ponedeljek, torek: zaprto
– sreda-nedelja: 12.00-16.00

ART STAYS 2020 – DREAM MACHINE: ROBIN MEIER

S sanjskim strojem (Dream Machine) bo Robin Meier Salon umetnosti spremenil v hipnotično okolje utripajočih luči in glasbenih halucinacij ter tako privabil duhove pesnikov, umetnikov in glasbenikov.
Gost dim in niz utripajočih stroboskopov poskrbita, da celoten salon postane halucinogen eksperiment, ki pri obiskovalcih sproži geometrične vizije, tudi če imajo zaprte oči. V notranjosti salona zaživi klavirski avtomat, ki, zapuščen od pianista, igra svojo melodijo brez človeške prisotnosti. Naprava preigrava neskončne različice glasbenih tem, zapeljivo ritualno partituro, ki jo je zasanjal in skomponiral računalnik sam.

Več: https://nomoresilence.si/2020/06/21/art-stays-2020-robin-meier/

18. FESTIVAL ART STAYS, No more silence / Brez tišine, Ptuj, Slovenija
Otvoritveni vikend / Opening weekend: 16. – 19. JUL 2020
Razstave / Exhibitions: > 19. SEP 2020, Ptuj, Slovenija

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑