Med Dravo in Muro – predstavitev arheološke dediščine obmejnih občin Prlekije in Medžimurja

   
Med Dravo in Muro – predstavitev arheološke dediščine obmejnih občin Prlekije in Medžimurja

Razstava, postavljena v dveh prostorih ormoškega gradu, je bila zasnovana kot predstavitev arheološke dediščine območja obmejnih občin Prlekije in Medžimurja (Razkrižje, Štrigova, Ljutomer, Ormož, Nedelišče in Gornji Mihaljevec), v okviru projekta Pobuda Skupnosti INTERREG III A, Sosedski program Slovenija, Madžarska, Hrvaška 2004 – 2006 z naslovom Turistične cone Prlekije in Medžimurja.

Razstava je bila odprta leta 2006 in bo po projektu trajala vse do vključno leta 2013.

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑