Med Dravo in Muro – predstavitev arheološke dediščine obmejnih občin Prlekije in Medžimurja

   
Med Dravo in Muro – predstavitev arheološke dediščine obmejnih občin Prlekije in Medžimurja

Razstava, postavljena v dveh prostorih ormoškega gradu, je bila zasnovana kot predstavitev arheološke dediščine območja obmejnih občin Prlekije in Medžimurja (Razkrižje, Štrigova, Ljutomer, Ormož, Nedelišče in Gornji Mihaljevec), v okviru projekta Pobuda Skupnosti INTERREG III A, Sosedski program Slovenija, Madžarska, Hrvaška 2004 – 2006 z naslovom Turistične cone Prlekije in Medžimurja.

Razstava je bila odprta leta 2006 in bo po projektu trajala vse do vključno leta 2013.

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Na vrh ↑