Projekt ŠIPK

PROJEKT 3D digitalno oblikovanje in rekonstrukcija antičnega mesta Petoviona poteka na podlagi javnega razpisa »Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski Inovativni projekti za družbeno korist 2016 – 2020 za študijski leti 2018/2019 in 2019/2020« v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑