Projekt LIVING CASTLES

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož kot pridruženi član preko projektnega partnerja ZRS BISTRA Ptuj sodeluje v Interreg programu:

LIVING CASTLES – Mreža “živih” gradov kot oblika trajnostnega turizma za ohranjanje in promocijo kulturne dediščine

Trajanje projekta: oktober 2018 – marec 2021
Financiranje: Evropsko teritorialno sodelovanje, Program sodelovanja INTERREG SLOVENIJA – HRVAŠKA 2014–2020;

Spletna stran ZRS BISTRA PTUJ

Spletna stran projekta LIVING CASTLES

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑