Uporaba prostorov

SLAVNOSTNA DVORANA IN KAPELA

Slavnostna dvorana je najbolj reprezentančen prostor na gradu, primeren za svečane priložnosti. Že v času nastanka je bila namenjena slavjem, plesom in prireditvam. Krasi jo slikovita zbirka eksotičnih lepotic in znamenitih orientalskih ter evropskih vojskovodij.

KONCERTI, SIMPOZIJI…

Danes je dvorana namenjena koncertom, simpozijem, sprejemom in poslovnim srečanjem. Sprejme do 150 ljudi in je opremljena z ozvočenjem, dostopom do interneta, projektorjem, platnom, klavirjem in govorniškim pultom. Pozimi je ogrevana, poleti je poskrbljeno za hlajenje.

Gostje prireditev lahko parkirajo na velikem parkirišču ob grajski žitnici, možna pa je tudi uporaba grajskega dvorišča za pogostitve. V muzeju po predhodnem naročilu organiziramo živo glasbo (pianist, solistka…) ter fotografiranje.

UPRAVA
telefon.: +386 (0)2 787 92 30 fax: +386 (0)2 787 92 45
e-mail: muzej-ptuj.uprava@siol.net e-mail: uprava@pmpo.si
CENIK UPORABE REPREZENTANČNIH PROSTOROV MUZEJA
ROMANSKI PALACIJ
Začetna ura uporabe 250,00 €
Vsaka naslednja ura uporabe 60,00 €
SLAVNOSTNA DVORANA
Začetna ura uporabe 250,00 €
Vsaka naslednja ura uporabe 60,00 €
RAZSTAVIŠČE V BIVŠIH ZAPORIH
Začetna ura uporabe 100,00 €
Vsaka naslednja ura uporabe 60,00 €
MIHELIČEVA GALERIJA
Začetna ura uporabe 250,00 €
Vsaka naslednja ura uporabe 60,00 €
GRAJSKA KLET
Začetna ura uporabe 100,00 €
Vsaka naslednja ura uporabe 60,00 €
GRAJSKO DVORIŠČE
Dnevni najem 200,00 €
TURNIRSKI PROSTOR
Dnevni najem 200,00 €
BELA DVORANA V GRAJSKI PRISTAVI ORMOŽ
Do tri ure 60,00 €
Celodnevna uporaba 100,00 €
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑