Izobraževanje in pedagoške dejavnosti

Muzej si ponavadi predstavljamo kot resno ustanovo, ki hrani stare predmete in proučuje zaprašeno preteklost. Kljub temu pa je obisk muzeja lahko zabavno in poučno popotovanje skozi stoletja, na katerem nam izvirni stari predmeti pripovedujejo svoje zgodbe.

V Pokrajinskem muzeju Ptuj-Ormož muzejski pedagogi pripravljamo raznovrstne aktivnosti za mlade obiskovalce vseh starosti. Posebno pozornost posvečamo šolski mladini. Zanjo smo pripravili številne programe, ki se navezujejo na posamezne zbirke našega muzeja. Pedagoške programe izvajamo med delavniki in po predhodni najavi.

PEDAGOŠKI PROGRAMI ZA VRTCE 2017/18

PEDAGOŠKI PROGRAMI 2017/18 ZA UČENCE 1. TRILETKE OŠ

PEDAGOŠKI PROGRAMI 2017/18 ZA UČENCE 2. TRILETKE OŠ

PEDAGOŠKI PROGRAMI 2017/18 ZA UČENCE 3. TRILETKE OŠ

katalog PEDAGOŠKI PROGRAMI V SLOVENSKIH MUZEJIH IN GALERIJAH

PEDAGOŠKA SLUŽBA
Metka Stergar, kustodinja telefon: + 386 (0)2 74 80 350
e-mail: metka.stergar@pmpo.si e-mail: pedagogi@pmpo.si
Renata Pintarič, pedagoginja telefon: + 386 (0)2 74 80 350
e-mail: renata.pintaric@pmpo.si e-mail: pedagogi@pmpo.si
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Na vrh ↑