Poroka na gradu

dvorana-koncert

POROKA V SLAVNOSTNI DVORANI PTUJSKEGA GRADU

Mladoporočenca lahko skleneta zakonsko zvezo v slavnostni dvorani ptujskega gradu vsako soboto od 14. do 17. ure, razen ob državnih praznikih. Za prijavo poroke mladoporočenca potrebujeta soglasje muzeja za uporabo prostora, ki vam ga izdamo na podlagi izpolnjenega obrazca, ki ga dobite tukaj. Soglasje lahko prevzameta osebno ali ga pošljemo po pošti pred prijavo poroke na Upravno enoto Ptuj. Poroko v slavnostni dvorani je potrebno prijaviti najkasneje 45 dni pred želenim datumom.

CENIK
UPORABA SLAVNOSTNE DVORANE ZA POROČNI OBRED 500,00 EUR
POROKA NA PROSTEM – NOTRANJE GRAJSKO DVORIŠČE 400,00 EUR

Za vse informacije smo vam na voljo na tel. št. + 386 (0)2 787 92 30, vsak delavnik med 11. in 15. uro. Prosimo, da jo pokličete najmanj 30 dni pred dogodkom! V primeru odpovedi dogodka, vam zaračunamo rezervacijo v višini 200,00 EUR. Sredstva za poročni obred nakažeta mladoporočenca teden dni pred poročno slovesnostjo! upn-placilo

* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑