Arhiv kategorije: Aktualno

NOV MUZEJSKI ZBORNIK

NOV MUZEJSKI ZBORNIK

Z veseljem sporočamo, da je izšel novi muzejski zbornik z naslovom UMETNOST PTUJA IN PTUJSKI UMETNIKI!

Zbornik je plod širšega sodelovanja, saj so prispevke, ki prinašajo številna nova spoznanja o umetnosti in umetnikih našega mesta, poleg muzejskih sodelavcev napisali tud

Preberi več
OBVESTILO!

OBVESTILO!

Zaradi izrednih razmer, povezanih z novim korona virusom, od 24. 10. 2020 dalje za javnost do preklica zapiramo vse lokacije muzeja.

V času uradnih ur (od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro) smo dosegljivi na telefonski številki 02/787 92 30 in na e-naslovu:
Preberi več

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

TUDI IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA LAHKO OBIŠČETE NAŠ MUZEJ!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na virtualni ogled dela naših zbirk in razstav, ki so na voljo na spletni platformi Preberi več

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA SREDNJE ŠOLE

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA SREDNJE ŠOLE

Spoštovani profesorice in profesorji,

v času pandemije koronavirusa vabimo vas in vaše dijake na VIRTUALNI OGLED NAŠIH ZBIRK IN RAZSTAV. Pripravili smo vrsto vsebin, s katerimi lahko nadgradite pou

Preberi več
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑