Arhiv kategorije: Aktualno

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

TUDI IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA LAHKO OBIŠČETE NAŠ MUZEJ!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na virtualni ogled dela naših zbirk in razstav, ki so na voljo na spletni platformi Preberi več

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA ŠOLE

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA ŠOLE

SPOŠTOVANI UČITELJI,

OBIŠČITE Z VAŠIMI UČENCI NAŠ MUZEJ IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na VIRTUAL

Preberi več
PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA DRUŽINE

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA DRUŽINE

OTROCI IN STARŠI,

TUDI IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA LAHKO OBIŠČETE NAŠ MUZEJ!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na VIRTUALNI OGLED NA

Preberi več
KORONAVIRUS: POSEBNO OBVESTILO!

KORONAVIRUS: POSEBNO OBVESTILO!

Direktor Pokrajinskega muzeja Ptuj – Ormož je sprejel naslednje ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa: 

1. Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož je od petka, 13. 3. 2020 dalje zaprt za vse obiskovalce. Muzej bo zaprt do vključno nedelje, 29. 3. 2020 oziroma do preklica.

2. Vsi dogodki v

Preberi več
OBVESTILO!

OBVESTILO!

Spoštovani obiskovalci gradu!

Zaradi možnosti padanja predmetov s strehe grajskega objekta je južna pot na grad do nadaljnjega zaprta oz. prehodna na lastno odgovornost.

Hvala za razumevanje!

Na zemljevidu sta označeni prehodni poti na grad (zahodna in severna pot).

Veselimo se vaš

Preberi več
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑