Arhiv kategorije: Aktualno

OD LUTKE DO KARIKATURE, muzejska delavnica za družine

OD LUTKE DO KARIKATURE, muzejska delavnica za družine

Otroci in starši, ali poznate televizijski lutkovni nanizanki Bisergora in Pozabljene knjige naših babic? Ali pa morda ilustracije slikanice Makalonca? Vse to so dela slovenske ilustratorke, lutkarice, slikarke, scenografke, režiserke in pisateljice Eke Alenke Vogelnik, ki te dni razstavlja pri n

Preberi več
ILUZIJE PTUJSKEGA GRADU, predavanje dddr. Andreja Pleterskega

ILUZIJE PTUJSKEGA GRADU, predavanje dddr. Andreja Pleterskega

VABIMO VAS NA PREDAVANJE DDDR. ANDREJA PLETERSKEGA

ILUZIJE PTUJSKEGA GRADU

V TOREK, 2. APRILA 2019, OB 18. URI, NA PTUJSKEM GRADU.

Arheolog in zgodovinar dddr. Andrej Pleterski preučuje arheologijo zgodnjega srednjega veka, staroslovansko arheologijo, zgodnjesrednjeveško zgodovino, histor

Preberi več
SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV

SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV

OBVESTILO: Na Prešernov dan, slovenski kulturni praznik, v petek, 8. februarja 2019, bo ob 11. uri potekalo javno vodstvo po razstavi SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV. Vodila bo avtorica razstave mag. Nataša Kolar.

Vas in vaše prijatelje vabimo na odprtje medn

Preberi več
TA VESELI DAN KULTURE 2018

TA VESELI DAN KULTURE 2018

Tudi letos na TA VESELI DAN KULTURE na široko odpiramo svoja vrata. Za individualne obiskovalce je na ta dan vstop v zbirke našega muzeja BREZPLAČEN!
V ponedeljek, 3. decembra 2018, si tako lahko brezplačno ogledate muzejske zbirke v Ptujskem gradu, v gradu in Grajski pristavi Ormož ter v grad

Preberi več
“POČIVAJTE V MIRU!”, predstavitev knjige

“POČIVAJTE V MIRU!”, predstavitev knjige

Vljudno vabljeni na predstavitev nove knjige

“POČIVAJTE V MIRU!”
NAGROBNIKI S STAREGA PTUJSKEGA MESTNEGA POKOPALIŠČA

ko bo v ponedeljek, 10.12.2018, ob 17. uri, v Mali dvorani Dominikanskega samostana na Ptuju.

Vsebinsko in slikovno bogata monografija razkriva zgodovi

Preberi več
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑