Arhiv kategorije: Aktualno

GOSTUJEMO V NARODNEM MUZEJU SLOVENIJE

GOSTUJEMO V NARODNEM MUZEJU SLOVENIJE

Vljudno vas vabimo na predstavitev zbornika GOSLARSTVO NA SLOVENSKEM in na odprtje razstave MAKSIMILIJAN SKALAR, ČLOVEK MNOGOTERIH TALENTOV IN VRLIN, s katero gostujemo v Narodnem muzeju Slovenije. Odprtje razstave in predstavitev bosta v četrtek, 14. februarja 2019, ob 11. uri v Narodnem muzeju S

Preberi več
PICEKI IN KURE, muzejska delavnica za družine

PICEKI IN KURE, muzejska delavnica za družine

Dragi otroci in spoštovani starši, vabimo vas na februarski Muzejski vikend, ki bo tokrat izjemoma v nedeljo, 24. februarja 2019,
od 10. do 13. ure, na Ptujskem gradu.

Na pustnem Muzejskem vikendu si bomo ogledali muzejsko zbirko tradicionalnih pustnih mask. Med njimi so tud

Preberi več
LIKOVNO BOGASTVO KOLONIJ PRI SVETEM TOMAŽU

LIKOVNO BOGASTVO KOLONIJ PRI SVETEM TOMAŽU

Ob slovenskem kulturnem prazniku, 8. februarju, Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na odprtju likovne razstave
LIKOVNO BOGASTVO KOLONIJ PRI SVETEM TOMAŽU
v petek, 8. februarja 2019, ob 17. uri v galeriji Grajske pristave Ormož.

Na območju Svetega Tomaža in Slovenski

Preberi več
SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV

SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV

OBVESTILO: Na Prešernov dan, slovenski kulturni praznik, v petek, 8. februarja 2019, bo ob 11. uri potekalo javno vodstvo po razstavi SVET KRAŠENJA, NAKIT – STATUSNI SIMBOL ALI IZZIV. Vodila bo avtorica razstave mag. Nataša Kolar.

Vas in vaše prijatelje vabimo na odprtje medn

Preberi več
TA VESELI DAN KULTURE 2018

TA VESELI DAN KULTURE 2018

Tudi letos na TA VESELI DAN KULTURE na široko odpiramo svoja vrata. Za individualne obiskovalce je na ta dan vstop v zbirke našega muzeja BREZPLAČEN!
V ponedeljek, 3. decembra 2018, si tako lahko brezplačno ogledate muzejske zbirke v Ptujskem gradu, v gradu in Grajski pristavi Ormož ter v grad

Preberi več
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Na vrh ↑