Arhiv kategorije: Aktualno

POLETNA MUZEJSKA NOČ 2020

POLETNA MUZEJSKA NOČ 2020

POLETNA MUZEJSKA NOČ 2020 V POKRAJINSKEM MUZEJU PTUJ – ORMOŽ

V soboto, 20. junija 2020, bo v slovenskih muzejih in galerijah potekala 18. POLETNA MUZEJSKA NOČ. Vabimo vas, da se nam med 18. in 24. uro pridružite fizično na Ptujskem gradu ali od doma z ogledom posnetih vsebin!

Program* na

Preberi več
20% POPUST NA VSTOPNINO

20% POPUST NA VSTOPNINO

Spoštovani obiskovalci!

Obveščamo vas, da v času od 15. 5. do 30. 6. 2020 ponujamo 20% popust na vstopnino v muzejske zbirke v Ptujskem gradu, v gradu in Grajski pristavi Ormož in v gradu Velika Nedelja.

Z veseljem pričakujemo vaš obisk!

Preberi več
PTUJSKI MUZEJ PONOVNO ODPIRA VRATA

PTUJSKI MUZEJ PONOVNO ODPIRA VRATA

Spoštovani obiskovalci!

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož bo ponovno odprl svoja vrata v torek, 5. maja 2020. Javnosti bodo na ogled muzejske zbirke v Ptujskem gradu, v gradu in Grajski pristavi Ormož in v gradu Velika Nedelja.

Za Ptujski grad do nadaljnjega velja prilagojen odpiralni

Preberi več
PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO

TUDI IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA LAHKO OBIŠČETE NAŠ MUZEJ!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na virtualni ogled dela naših zbirk in razstav, ki so na voljo na spletni platformi Preberi več

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA ŠOLE

PTUJSKI MUZEJ VIRTUALNO ZA ŠOLE

SPOŠTOVANI UČITELJI,
OBIŠČITE Z UČENCI NAŠ MUZEJ IZ VARNEGA ZAVETJA DOMA!

V času epidemije koronavirusa, ko je Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož zaprt za obiskovalce, vas vabimo na

Preberi več
* obvezna polja

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož bo vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, uporabljal le za obveščanje o dogajanju v Pokrajinskem muzeju Ptuj - Ormož. Prosimo, da s klikom na spodnji kvadrat potrdite, da želite prejemati elektronske novice, vabila, obvestila o dogodkih, pedagoških programih in drugi ponudbi Pokrajinskega muzeja Ptuj - Ormož.

Svojo odločitev glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov muzej.ptuj@pmpo.si. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Pokrajinskemu muzeju Ptuj - Ormož, da vaše osebne podatke obdeluje v skladu s predpisi.

Uporabljamo Mailchimp kot našo marketinško platformo. S klikom na spodnjo povezavo se strinjate, da bodo vaše informacije posredovane Mailchimpu v obdelavo.Več o privatnosti Mailchimpa.

Na vrh ↑